DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliği Dönem Başkanlığı Üniversitemizde

DOKAP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİ-DOKAP), T.C. Kalkınma Bakanlığı Doğu Karadeniz Projesi (DOKAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Giresun Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi,  Bayburt Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi ve Avrasya Üniversitesi’nin katılımıyla oluşturulmuştur.

27 Aralık 2017 tarihinde DOKAP BKİ Başkanlığı ev sahipliğinde yapılan törenle ÜNİ-DOKAP Kurucu ve Birinci Dönem Başkanı aynı zamanda Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman BAYKAL görevi Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait BİLGİÇ’e devretti.